Készletről elérhető modelljeink

Nem kell egy új autóra hónapokat várnod, ha a Ring-Autó Kft.-nél vásárolsz. Számos Suzuki Vitara és S-Cross modell közül választhatsz készletünkről, kedvenced pedig akár napok alatt átveheted. Látogass el kereskedésünkbe és válaszd ki személyesen új autód, melyet a Suzuki Winter+ akció keretében most extra kedvezménnyel vihetsz haza!


Suzuki Ring-Autó Kft. raktári modellek

 

Modelljeinkről:

  • Az új Vitara jellegzetes, a korábbinál karakteresebb, feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése pedig igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.
  • Letisztult design, sportosan karakteres külső a vezetés szerelmeseinek! Adja át magát az érzésnek és ha egyszer kiszáll, garantáltan alig várja majd, hogy ismét vezethesse!
  • A megújult S-Cross merész, magabiztos SUV-stílusával, mégis elegáns és kifinomult megjelenésével, valamint fejlett technológiánk segítségével uralhatja az utat, bármerre járjon!
  • Kifejezetten városi használatra tervezett ultrakompakt SUV, ikonikus dizájnnal. Szűk utcákon is könnyű manőverezni vele, a városi vezetés még soha nem volt ilyen örömteli!

Ha kipróbálnád, milyen élmény egy Suzukit vezetni, jelentkezz tesztvezetésre ezen a linken: https://suzukiringveszprem.hu/tesztvezetes

Jelenleg elérhető modelljeinkről érdeklődj kollégáinknál, akik az ✉️ info@ringautokft.hu email címen, vagy a ☎️ +36 88 579 830-as telefonszámon is várják megkeresésed.

 

💼 Céges vásárlás esetén további kedvezmények várnak! Keress minket a részletekért!

Kiegészítés az árlistához:

* hűségprogramban való részvétel és a Suzuki Winter+ akció igénybevétele esetén

Az árak a forgalomba helyezés költségeit, valamint az utólagosan felszerelhető tartozékok értékét nem, azonban a regisztrációs adót, valamint a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

KAPCSOLÓDÓ AJÁNLATAINK

Flotta Winter+ vállalkozásoknak

Akár 0% THM

érdekel

Winter+ finanszírozás

Akár 0% THM új Suzukidra

Lízingajánlat magánszemélyeknek és vállalatoknak

érdekel