loading

Cégünkről

Társaságunk a Ring-Autó Kft. 1996. november 5-én nyílt meg Veszprémben VW személyautó, VW haszongépjármű, Seat, Audi Skoda márkákat képviselve kereskedőként, garanciális és garancián túli szervizként.

2010. május 1. óta márkakereskedése és garanciális és garancián túli szervize a Suzuki márkának.

1996-ban német gyári előírások alapján épült 17.500 m2-en, amelyből közel 4000 m2 az aktív termelő terület jelenleg.

A létesítmény jelen pillanatban a Dunántúlon az egyik legnagyobb márkakereskedés és szerviz az összes gépkocsi márkát beleértve. A gépjármű javítóipari tevékenysége minden területre kiterjed.

2001. óta ISO minőségbiztosítási rendszerrel összhangban végezzük tevékenységünket, ügyfeleink tökéletes kiszolgálása érdekében, mely éves ISO audittal ellenőrzött.

Minőségpolitikánk elsődleges célja ügyfeleink első osztályú kiszolgálása, és ezáltal, elégedettségük, elismerésük kivívása. Ezekért a célokért dolgozik a teljes értékesítési, vevőszolgálati valamint a működési hátteret biztosító minden egyes részlegünk.

Szerelőink, lakatosaink, fényezőink a Magyarországon lévő legmodernebb Suzuki gyári technológiával dolgoznak. Dolgozóink folyamatos továbbképzésben részesülnek, s felkészültségük a gyár által szigorúan ellenőrzött.
A gépjárművek teljes körű javítását az összes típusra kiterjedő szakirodalom és műszerpark segíti.

A munkákat a gyári előírások szerint végezzük. A felhasznált anyagok eredeti gyári alkatrészek, illetve a gyári követelményeknek megfelelő kiegészítő felszerelések és segédanyagok. Az alkalmazott normaidők is a gyár által előírt normaidők.

Tevékenységi körünkbe tartozik:

 • személygépkocsik, kisteherautók, időszakhoz, illetve km-futáshoz kötött karbantartása, szervizelése garancia időn belül és túl, téli-nyári időszakra történő felkészítése,
 • a gépkocsik műszaki vizsgára történő felkészítése, és – kevés kivételtől eltekintve – a helyben történő vizsgáztatása, bármilyen márka esetében.
 • karambolos javítás esetén a teljes körű biztosítási ügyintézés
 • gépjármű felelősség és Suzuki Márka Casco és egyéb Casco biztosítások kötése,
 • különböző finanszírozások közvetítése
 • bérautó szolgáltatás saját flottával, emellett az EuropCar autókölcsönző veszprémi irodájának is helyet adunk. Ügyfeleink részére így helyben tudunk bérautót biztosítani, akár nemzetközi kiszolgálással is.
 • kiterjesztett garancia szolgáltatás kötése bizonyos márkáknál
 • 24 órás segélyszolgálat
 • szerződött autómentő partneren keresztüli azonnali segítségnyújtás
 • autómosás
 • gumiabroncs szerelése, gumijavítása, a szükséges gumiabroncsok beszerzése, továbbá – igény esetén – a szezonon kívüli gumiabroncsok / kerekek tárolása

A Suzuki Márkára választásunk azért esett, mert magyar gyártású, népszerű a magyar vásárlók körében, megbízható, kis szervizigényű, megfelelő ár-érték arányú. Mindezt a márka betöltött vezető piaci szerepe is bizonyítja.

A Suzuki márka teljes típusválasztékával várjuk újonnan épült, 2017. szeptember 26-án hivatalosan is megnyitott szalonunkban jelenlegi és leendő ügyfeleinket, akiket segítőkész, kedves, jól felkészült kollégáink segítenek.

Tapasztalt, felkészült kollégáink szenvedélye ügyfeleink kiszolgálása!