loading

Suzukit készletről, akár 1.000.000 Ft kedvezménnyel

A Ring-Autó Kft. raktárkészletében mindenki megtalálja a hozzá illő autót.

Sok szeretettel és kiváló szakmai felkészültséggel várja minden kedves leendő, illetve meglévő Ügyfelét a Ring-Autó Kft. Suzuki csapata!

Óriási raktárkészletünknek köszönhetően Ügyfeleink igényeit maximálisan ki tudjuk szolgálnilegyen szó egy kompakt kisautóról, vagy akár egy nagyméretű SUV-ról. A kalandvágyó szelleműek sem maradnak hoppon, ugyanis autóink „All Grip”vagyis összkerékmeghajtással is elérhetők, amely a biztonságosabb közlekedésen felül a terepen sem okoz csalódást.

  • Szereti a biztonságos és dinamikus vezetést?
  • Szeretné élvezni a vezetéstámogató rendszer előnyeit?
  • Szeretne egy olyan autóban ülni, ami után garantáltan megfordulnak az emberek?
  • Szeretné mindenzt a lehető legolcsóbban elérni?
Ha a kérdésekre „igen” a válasz, akkor Önnek a Suzuki márkát ajánljuk! Egyedi megjelenése mellett az úton szerzett élményeit is garantáltan gazdagítja!

Kiemelten felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, a jelenlegi akciós áraink egy regisztráció keretében, „Hűségprogram ajánlat” formájában elérhetők, amellyel akár 1.000.000 Forintos kedvezményt is igénybe vehet! Konkrét árajánlatért kérem, fáradjon be szalonunkba, ahol bemutatjuk Önnek az Ön számára legmegfelelőbb autót, amelyet akár készpénzes, vagy kedvező kamatozású lízingszerződéssel is megvásárolhat.

További információért keresse fel szalonunkat, vagy értékesítő kollégáinkat, az oldalon felsorolt elérhetőségek egyikén.


Csordás József
Suzuki Értékesítő
Gedőczi Norbert
Suzuki Értékesítő